Κεντρική Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
EλληνικάEnglish
 
Αρχική Σελίδα
Θεματικές Ενότητες
Ημερομηνίες
Υποβολή Εργασιών
Κόστος Συμμετοχής
Εγγραφές
Πρόγραμμα
Πληροφορίες Χορηγιών
Επιστημονική Επιτροπή
Οργανωτική Επιτροπή
Χορηγοί
Χώρος Συνεδρίου
Διαμονή
Προηγούμενα Συνέδρια
Αναζήτηση
Επικοινωνία
......................................
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στο πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να δείτε τα πλήρη κείμενα των ομιλιών και τις διαφάνειες των παρουσιάσεων και εισηγήσεων του συνεδρίου.
 
   
Έκθεση Εκτύπωση E-mail

Όροι συμμετοχής στην Έκθεση - Πρόγραμμα Χορηγιών
1. Έκθεση

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργήσει στους χώρους υποδοχής εκθεσιακός χώρος για εταιρείες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στο χώρο των προϊόντων και υπηρεσιών για βιβλιοθήκες, των εκδόσεων, των τεχνολογιών πληροφορικής, των εκτυπωτικών συστημάτων κλπ. Ο εκθεσιακός χώρος θα διαθέτει περίπου 20 περίπτερα διαστάσεων 2x3m κατανεμημένα στους χώρους του Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η συμμετοχή στην έκθεση και η ενοικίαση περιπτέρων είναι ανεξάρτητη από τις χορηγίες του Συνεδρίου και των ωφελημάτων τους, εκτός του ότι οι «Μεγάλοι Χορηγοί» του Συνεδρίου αποκτούν προτεραιότητα στην επιλογή περιπτέρου εφόσον επιθυμούν να συμμετάσχουν και στην έκθεση.

Κατά τα άλλα:
Η επιλογή του περιπτέρου θα γίνει από την επιτροπή Συνεδρίου.
Η συμμετοχή στην έκθεση ανέρχεται στο ποσόν των 2.500,00 Ευρώ (+ ΦΠΑ 19%) και περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο:

  • την τιμή ενοικίασης του περιπτέρου για τις τρεις (3) ημέρες του Συνεδρίου (24-26 Σεπτεμβρίου 2008)
  • το κόστος εγγραφής και συμμετοχής στο Συνέδριο δύο (2) ατόμων - αντιπροσώπων του εκθέτη (περιλαμβάνεται και η συμμετοχή στο Επίσημο Δείπνο του Συνεδρίου αλλά όχι στο Δείπνο των ομιλητών)
  • την αναφορά του ονόματος ή της επωνυμίας του εκθέτη στο τελικό έντυπο πρόγραμμα του Συνεδρίου και στο εδάφιο όπου θα αναφέρονται οι συμμετοχές στην έκθεση καθώς και στο αντίστοιχο πρόγραμμα που θα δημοσιευτεί στη σχετική ιστοσελίδα του Συνεδρίου.
Κάθε περίπτερο είναι κατάλληλα επιπλωμένο (δύο καρέκλες και ένα τραπέζι) και εφοδιασμένο με την κατάλληλη παροχή φωτισμού, ηλεκτρικού ρεύματος και σύνδεσης στο διαδίκτυο.
Για τη συμμετοχή στην έκθεση απαιτείται η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης συμμετοχής και η αποστολή της ταχυδρομικά ή με e-mail. Η ΒΚΠ Π.Ι. θα απαντήσει στον ενδιαφερόμενο για τη διαθεσιμότητα των περιπτέρων και για τις διαδικασίες πληρωμής του ενοικίου. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει μέσα σε ένα μήνα από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της συμμετοχής του στην έκθεση να έχει εξοφλήσει το κόστος συμμετοχής του αλλιώς η συμμετοχή του ακυρώνεται. Δηλώσεις συμμετοχής στην έκθεση θα γίνονται δεκτές μέχρι την 15η Μαΐου 2008 ή μέχρι εξαντλήσεως των περιπτέρων, ενώ όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες θα πρέπει να έχουν τακτοποιηθεί μέχρι την 15η Ιουνίου 2008. 
 


Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Κεντρική Βιβλιοθήκη 
Τ.Θ. 1186, 451 10 Ιωάννινα
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
Τηλ: +30-26510-95958
Φαξ: +30-26510-95096
Τμήμα Μηχανοργάνωσης & Τεκμηρίωσης
Νικόλαος Ράπτης
Παναγιώτης Σαλτέας - Καλογεράς